PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


Termostat B2 Pulse

Termostat B2 Pulse

Polecam z czystym sumieniem

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 05-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
WRS 40 REPTILE TUB clear cup

WRS 40 REPTILE TUB clear cup

Polecam z czystym sumieniem

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 05-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
WRS 10 REPTILE TUB clear cup

WRS 10 REPTILE TUB clear cup

Polecam z czystym sumieniem

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 05-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
WRS 40 REPTILE TUB gray cup

WRS 40 REPTILE TUB gray cup

Produkt z najwyższej półki,

Autor recenzji: MACIEJ
Data napisania recenzji: 27-01-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
Folia grzewcza (szerokość 13 cm) 1 metr bieżący

Folia grzewcza (szerokość 13 cm) 1 metr bieżący

Bardzo dobry produkt, doskonale zapakowany, bardzo szybko wysłany, bardzo czytelna instrukcja podłączenia. Folia grzeje jak należy. Szczerze polecam.

Autor recenzji: Gabriela
Data napisania recenzji: 23-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

WRS10 PRO 17L-1R-34T

Estetyczne ,solidne ,praktyczne.Po prostu wszystko czego potrzeba i o czym mówił sprzedawca.Dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam .

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 19-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

LP05 clear flat

Pojemniki sztywne, równe i dokładnie wykonane. Bardzo polecam nie tylko sam produkt ale przede wszystkim obsługę klienta. Zawsze szybko, sprawnie i profesjonalnie. Właściciel służy pomocą i doradzi w…

Autor recenzji: Jakub BReptiles
Data napisania recenzji: 07-09-2023

Evo Connected III (wi-fi, alarm)

Polecamy każdemu. Łatwy w obsłudze, wielofunkcyjny. Mamy już 3 sztukę i żadna nie zawiodła. Ogromny plus za możliwość kontroli i sterowania za pomocą aplikacji.

Autor recenzji: House of Python
Data napisania recenzji: 22-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

WRS70 PRO 12L-2R-24T

Rack sprawdza się świetnie. Łatwy w montażu, bardzo praktyczny w obsłudze. Sposób pokrycia dodatkowo dodaje mu fajnego designu. Polecamy każdemu hodowcy ;-)

Autor recenzji: House of Python
Data napisania recenzji: 19-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

WRS70 PRO 12L-1R-12T

100% satysfakcji. Rack pierwsza klasa. turbo szybka realizacja , świetny kontakt. Polecam

Autor recenzji: Łukasz W.
Data napisania recenzji: 12-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
LP35 clear flat

LP35 clear flat

Wszystko Ok

Autor recenzji: Artur
Data napisania recenzji: 05-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
WRS 40 REPTILE TUB gray cup

WRS 40 REPTILE TUB gray cup

Co tu można napisać? Super ! Fajne sztywne pojemniki, widać że solidne!

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 28-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

LP100 clear flat

Fachowo, szybko, sprawnie. Plecam zdecydowanie.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 18-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu